Akoestisch glas

Akoestisch glas voor meer rust in huis

Dit type glas is een innovatieve oplossing voor geluidsdemping en het creëren van een rustige en comfortabele omgeving. Of het nu gaat om binnenramen in woningen of geluidswerend glas in kantoren, akoestisch glas biedt tal van voordelen voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen.

Glazen wanden | Glaswerken De Grom

Glas voor minder geluidshinder

Een van de belangrijkste voordelen is natuurlijk de effectieve demping van geluid, waardoor geluidshinder van buitenaf tot een minimum wordt beperkt. Dit maakt het ideaal voor situaties waarin privacy en rust essentieel zijn, zoals in woningen die in een drukkere omgeving liggen of in kantoren en vergaderzalen.

Akoestisch glas op het werk

In kantoren draagt het glas bij aan een productieve werkomgeving door de concentratie van medewerkers te verbeteren. Het minimaliseert geluidsoverlast van aangrenzende productiehallen, call centers of collega’s die overleggen, waardoor een rustige en comfortabele werkomgeving wordt gecreëerd. Dit is vooral belangrijk voor vertrouwelijke meetings en taken die concentratie vereisen.

Alle voordelen

  • Beschermt je tegen geluidsoverlast (in de stad, bij een spoorweg, snelweg, ….). Zo hou je het gezellig in huis en geniet je van de kostbare stilte.
  • Beschermt je tegen contactlawaai zoals van regen en hagel.
  • Bij gelaagd akoestisch glas blijven de scherven aan de folie kleven bij glasbreuk. Dat is veiliger en vertraagt inbraakpogingen.

Op maat van jouw project

Onze glasoplossingen worden op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van jouw project. Of het nu gaat om grote kantoorruimtes, vergaderruimtes of je huis, wij bieden een scala aan dergelijke glasproducten die zorgen voor een optimale geluidsreductie en comfort.

Kies akoestisch glas

Geluidswerend glas zorgt voor een rustige en comfortabele omgeving, thuis of op het werk. Ontdek vandaag nog de vele voordelen van dit type glas en verbeter de akoestiek en privacy in jouw ruimte met onze op maat gemaakte glasoplossingen.

Scroll naar boven