Glazen spatwand keuken

Een glazen spatwand in de keuken? Goed idee!

Vaak denken we bij een spatwand in de keuken meteen aan tegels. Maar ook een spatwand van glas kan een echte blikvanger zijn. Met dergelijke spatwand achter de kookplaat of tegen de volledige achterwand van je keuken, voeg je niet alleen een vleugje elegantie toe, maar profiteer je meteen ook van praktische voordelen.

Glazen spatwand keuken | Glaswerken De Grom

Glazen spatwand in de keuken: strak en praktisch

Deze spatwand geeft je keuken direct een elegante uitstraling. Het strakke en moderne uiterlijk van glas zorgt voor een tijdloze look die in elke keuken past. Of je nu kiest voor een subtiel ontwerp dat naadloos opgaat in je interieur of voor een gedurfd kleuraccent dat eruit springt in je keuken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is glas in de keuken zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor het een praktische en duurzame keuze is voor dagelijks gebruik.

Perfect op maat

Bij ons kun je rekenen op een spatwand op maat, perfect afgestemd op jouw keukenruimte. We zorgen voor de nodige uitsparingen voor stopcontacten en lichtschakelaars, zodat de spatwand naadloos past en functionaliteit niet ten koste gaat van het ontwerp. Onze ervaren vakmensen meten de keukenwand nauwkeurig op en snijden en slijpen het glas op maat in ons eigen atelier, zo ben je zeker van een perfecte pasvorm en afwerking.

Altijd schoon

Een glazen spatwand is superhandig in de keuken. Dankzij het gladde oppervlak kan je de spatwand makkelijk schoonmaken en onderhouden. Glas is daarom ideaal voor een ruimte waar gekookt en gemorst wordt.

Kies je glazen spatwand voor in de keuken

Met spatwanden van glas voor de keuken voeg je niet alleen een vleugje luxe toe aan je interieur, maar profiteer je ook van praktische voordelen en maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw keuken. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en verfraai jouw keuken met onze glazen spatwanden op maat.

Scroll naar boven