Glazen deuren

DE GROM NV. EREMBODEGEM AALST

UW GLASPARTNER SINDS 1955.

Glazen deuren en douche schermen en deuren

De Grom levert en plaatst glazen deuren en scheidingswanden met eigen gespecialiseerde
montageploegen.
U kan bij ons terecht voor alle soorten glazen binnendeuren, glazen buitendeuren met al of niet automatische bediening en alsook scheidingswanden.
In onze showroom kan u ideeën opdoen op basis van de opgestelde toonzaalmodellen, onze documentatie of een uitvoering bespreken volgens uw eigen ontwerp.

Wij bezorgen u gratis een prijsaanbieding.

Douches en glaswanden voor bureelafsluitingen zijn eveneens in onze showroom opgesteld – zie ook onder rubriek douches en glaswanden.

Wij kunnen u honderden referenties van kwalitatieve uitvoeringen in diverse soorten klaar of bewerkt glas voorleggen. Gezandstraald, verzuurd, geëtst of figuurglas… De Grom kan het allemaal.Zandstraal of folies, bedrukt of in kleuren, volgens keuze in onze toonzaal. Gerealiseerd via onze eigen ontwerpstudio onder begeleiding van onze specialist. EEN EXCLUSIVITEIT OP DEUREN OF WANDEN IN GLAS IS HET AANBRENGEN VAN RILLEN. DIT ZIJN BLINKENDE LIJNEN DIE ALS LIJNEN OF ALS DECORATIEVE FIGUREN OP MAT GLAS, SPIEGELS EN ZELFS KLAAR GLAS, EEN BIEZONDERE UITSTRALING GEVEN EN DIE ENKEL BIJ DE GROM VERKRIJGBAAR ZIJN. VOORBEELDEN KAN U IN ONZE SHOWROOM OF BIJ REFERENTIES BEKIJKEN.

U kan ook uw eigen ontwerp, logo of figuur op uw deur, douche, glaswand
of gelijk welke bestaande glaspartij laten plaatsen door ons.

DE GROM MAAKT OOK STOLPEN EN MEUBELEN IN GLAS.

Bovendien kunnen wij u uit voorraad reinigingsproducten en beschermingsproducten aanbieden voor uw glazen deuren en douches of u hierover adviseren.

Voor het plaatsen van uw glaswerken staan 5 gemotiveerde ploegen ter beschikking. Op die manier kan De Grom een snelle en correcte service verlenen bij plaatsing, na glasschade door inbraak of vandalisme.