Glazen balustrade

Glazen balustrade: veilig en mooi

Trappen, terrassen, niveauverschillen … Ze maken de indeling van je huis interessanter, maar je wil het natuurlijk ook veilig houden. Beveilig ze daarom met een balustrade uit glas. Dat ziet er niet alleen stijlvol en strak uit, het is ook een glasharde veiligheidsgarantie.

Glazen balustrade | Glaswerken De Grom

Glazen balustrade voor ongehinderd zicht

Door de transparantie van het glas kan natuurlijk licht vrij door de balustrade stromen, waardoor een gevoel van openheid en ruimtelijkheid ontstaat dat elke omgeving visueel vergroot. Of het nu gaat om een balkon, trap of terras, dergelijke balustrades bieden een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

Alle praktische voordelen op een rijtje

  • Helder zicht: glazen balustrades geven je een vrij zicht op je omgeving, zowel binnen als buiten
  • Oneindig ruimtegevoel: een balustrade uit glas geeft je een gevoel van ruimte. Ideaal voor kleine woningen.
  • Veiligheid: de balustrade houdt iedereen veilig, zelfs de allerkleinsten.
  • Gemak: de balustrade is duurzaam en je houdt ze makkelijk schoon.

Maatwerk

Bij ons kun je rekenen op maatwerkoplossingen voor glazen balustrades, perfect afgestemd op jouw specifieke eisen en wensen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwgezette afwerking, waarbij de veiligheid en esthetiek van de balustrades voorop staan.

Een glazen balustrade voor jouw project?

Met een glazen balustrade breng je een subtiele elegantie in je ruimte, terwijl je tegelijkertijd een veilige en duurzame afscheiding creëert. Ontdek vandaag nog de vele mogelijkheden en transformeer jouw omgeving met een kwalitatieve balustrade van glas op maat.

Scroll naar boven