Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Dergelijk glas is een verfijnde manier om privacy te creëren zonder natuurlijk licht in huis te verliezen. Het stijlvolle glas combineert elegantie met functionaliteit, waardoor het een populaire keuze is. Het vormt een eye-catcher zowel in woningen als in kantoren.

Vacuümglas | Glaswerken De Grom

De zachte uitstraling van gezandstraald glas

Het zachte, matte oppervlak van gezandstraald glas biedt een subtiele barrière die privacy creëert zonder het natuurlijke licht te belemmeren. Hierdoor behoud je een gevoel van ruimte en openheid, terwijl tegelijkertijd ongewenste inkijk wordt voorkomen. Dit glas is daarom ideaal voor ruimtes waar privacy belangrijk is. Denk aan badkamers, kantoren of vergaderzalen.

Gezandstraald glas op maat

Gezandstraald glas heeft veel mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een volledig gezandstraalde glazen wand voor maximale privacy, of slechts een subtiele afwerking wilt toevoegen aan bepaalde delen van het glas, wij maken glas op maat dat perfect aansluit bij jouw visie.

Zo doen we dat

Het glas ontstaat door zand onder hoge druk tegen het glas te spuiten. Hierdoor wordt het glas mat maar laat het wel nog licht door. De grootte van de korrels en de druk waarmee het wordt gespoten, bepalen de mate van transparantie. Door het gebruik van kleine korrels wordt het glas meer transparant en door grotere zandkorrels wordt het minder doorzichtig. We kunnen de volledige glaspartij mat maken, maar ook het glas personaliseren is mogelijk. Denk aan verschillende vlakken, een motief of zelfs een logo.

Een idee voor jouw interieur?

Ook voor jou is er een passende oplossing. We zorgen voor glas dat past bij jouw interieur. Als blikvanger of als subtiele manier om inkijk te verminderen. Glazen deuren, ramen of wanden, allemaal kunnen ze bewerkt worden zoals jij dat wil. Vraag hieronder jouw op maat gemaakte offerte aan!

Scroll naar boven