Glas op maat

Glas op maat: ambachtelijk vakmanschap

Maatwerk draait in de eerste plaats om vakmanschap. Elk stuk glas, elk geslepen facet en elke afwerking op maat is het resultaat van de expertise van onze medewerkers. Met aandacht voor detail en liefde voor het materiaal, maken we uniek glas voor jouw project.

Glas op maat - spiegelglas | Glaswerken De Grom

Spiegelglas op maat

Spiegelglas op maat gaat verder dan alleen een functionele spiegel. Het is een statement dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Of je nu kiest voor een klassieke omlijsting of voor een moderne vorm, wij creëren spiegelglas dat perfect past bij jouw interieur.

Glas op maat - figuurglas | Glaswerken De Grom

Figuurglas

Figuurglas is weer helemaal terug van weggeweest. Kies uit een assortiment van prachtige patronen en texturen om een unieke en visueel aantrekkelijke sfeer te creëren.

Glas op maat - gelakt glas | Glaswerken De Grom

Gelakt glas

Geef jouw ruimte een levendige uitstraling met gelakt glas op maat. Kies uit een spectrum van kleuren om naadloos aan te sluiten bij jouw interieur. Naast esthetiek biedt gelakt glas duurzaamheid en eenvoudig onderhoud.

Glas op maat - glas in lood | Glaswerken De Grom

Glas in lood

Breng een vleugje traditie in jouw ruimte met glas in lood op maat. Of het nu gaat om een raam, deur, of als kunstwerk aan de muur, wij ontwerpen en vervaardigen glas in lood dat perfect past bij jouw visie.

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas combineert verfijnde elegantie met functionele privacy. Het zachte, matte oppervlak creëert een subtiele barrière zonder natuurlijk licht te belemmeren. Op maat gemaakt voor jouw behoeften en smaak.

Spiegelslijperij

Spiegels voor de badkamer? Of om je leefruimte groter te doen aanvoelen? In onze spiegelslijperij maken we spiegels met facetranden, afgeschuinde randen of specifieke vormen. Wij zorgen voor de perfecte afwerking.

Frost folies

Frost folies voegen functionele privacy toe met een artistiek tintje. Personaliseer ramen, deuren en scheidingswanden met op maat gesneden frost folies voor een elegante, eigentijdse uitstraling.

Een offerte voor glas op maat?

Op elke vraag over glas hebben we een antwoord. We omarmen jouw unieke visie en creëren op maat gemaakt glas dat past bij jouw project. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij vertellen je over de grenzeloze mogelijkheden met glas.

Scroll naar boven