Gelakt glas

Gelakt glas voor dat tikkeltje extra

Glas hoeft niet saai te zijn. Dit bewerkt glas is dé oplossing om je ruimte een levendige en kleurrijke uitstraling te geven. Dergelijk glas biedt een breed scala aan mogelijkheden. Zowel qua kleuren als qua afwerking. Het werkt perfect als eyecatcher voor je interieur, maar het is ook een populaire keuze voor bedrijven die een glaspartij willen die past bij hun merkkleuren.

Gelakt glas | Glaswerken de Grom

Gelakt glas in elke kleur

We bieden dit type glas aan in een uitgebreid spectrum van kleuren. Of je nu op zoek bent naar een levendige en opvallende tint om een statement te maken, of juist een subtiele en ingetogen kleur die naadloos opgaat in jouw interieur, het glas biedt eindeloze mogelijkheden om jouw persoonlijke stijl te uiten.

Met alle voordelen van glas

Daarnaast biedt dit type glas duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Het glas is namelijk gemakkelijk schoon te maken met een mild reinigingsmiddel en een zachte doek, waardoor het perfect is voor ruimtes waar hygiëne en onderhoudsgemak belangrijk zijn.

In elke ruimte

Of je nu het glas gebruikt voor keukenachterwanden, douchewanden, meubels of wandbekleding, het voegt niet alleen kleur en stijl toe aan jouw ruimte, maar biedt ook praktische voordelen. Het gladde oppervlak van dit unieke glas maakt het ideaal voor toepassingen waar hygiëne belangrijk is, terwijl de duurzaamheid ervoor zorgt dat het glas bestand is tegen dagelijks gebruik.

Gelakt gas voor jouw project?

Geef jouw ruimte een levendige uitstraling met gelakt glas op maat. Ontdek vandaag nog de vele mogelijkheden en transformeer jouw interieur met de kleurrijke en duurzame oplossingen van dit type glas. Vraag jouw op maat gemaakte offerte nu aan!

Scroll naar boven