Spiegelglas op maat

Spiegelglas op maat, een upgrade voor je interieur

Spiegels worden traditioneel geassocieerd met de badkamer, maar ook in andere ruimtes van je huis kunnen ze een belangrijke rol spelen. Met een spiegel op maat kan je een ruimte groter doen aanvoelen en een compleet andere sfeer creëren.

Spiegelglas op maat | Glaswerken De Grom

Spiegelglas op maat als eyecatcher

Spiegels zijn niet alleen functioneel om jezelf te bekijken, maar kunnen ook de illusie van ruimte creëren en de sfeer in een ruimte versterken. Met de juiste keuze van vorm, afmetingen, frame en afwerking kan het op maat een echte eyecatcher worden in jouw interieur.

In elke stijl

Een verweerde spiegel geeft een antieke uitstraling aan de ruimte, terwijl een strakke en heldere spiegel juist een modern gevoel kan geven. Het frame en de afwerking dragen ook bij aan de stijl van de spiegel, waardoor je eindeloos kunt variëren en aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en interieur.

Op maat van jouw woning

Bij ons kun je kiezen voor spiegelglas op maat, zodat de spiegel perfect past bij jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een rechthoekige spiegel om een hele wand mee te bekleden, een ronde spiegel als eyecatcher in de hal, of een origineel patroon van verschillende spiegels, wij maken van jouw idee een prachtige toevoeging voor je interieur.

Met extra effect

Naast hun decoratieve functie hebben spiegels ook praktische voordelen, zoals het vergroten van een ruimte en het versterken van natuurlijk licht. Door strategisch geplaatste spiegels kun je zelfs kleine ruimtes groter laten lijken en donkere hoeken verlichten.

Spiegelglas op maat in jouw interieur?

Spiegelglas op maat biedt eindeloze mogelijkheden om jouw interieur te verfraaien en te personaliseren. Ontdek vandaag nog de vele opties en transformeer jouw ruimte met onze spiegels op maat.

Scroll naar boven