Zonwerend glas

Zonwerend glas

Zonwerend glas is een innovatieve oplossing om het comfort en de energie-efficiëntie in jouw ruimte te verbeteren. Het biedt tal van voordelen voor zowel woningen als commerciële gebouwen, waardoor het een populaire keuze is in moderne woningen. Ontdek hieronder waarom.

Vacuümglas | Glaswerken De Grom

Het ideale glas om de temperatuur onder controle te houden

Zonwerend glas is speciaal ontworpen om het zonlicht te filteren en de warmteoverdracht te verminderen, waardoor de temperatuur in de ruimte wordt gereguleerd en ongewenste hitte wordt tegengehouden. Hierdoor blijft de ruimte koeler en comfortabeler, zelfs op de warmste dagen, terwijl tegelijkertijd de noodzaak voor airconditioning wordt verminderd.

Bescherming tegen UV

Dit type glas biedt bescherming tegen schadelijke UV-stralen die onder andere verkleuring van meubels en vloerbedekking kunnen veroorzaken. Door deze stralen te filteren, wordt de levensduur van je interieur aanzienlijk verlengd.

Betere energie-efficiëntie

Het grote voordeel is natuurlijk de verbetering van de energie-efficiëntie van een gebouw. Doordat het glas de warmteoverdracht vermindert, wordt bijgevolg de behoefte aan verwarming en koeling verminderd, wat op zijn beurt resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Zonwerend glas dat past bij jouw project

Ontdek deze glasoplossing in verschillende tinten en afwerkingen, zodat je de perfecte combinatie van zonwering, esthetiek en privacy kunt kiezen die past bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om ramen, deuren, gevels of serres: ons glas voldoet aan de hoogste normen van prestatie en duurzaamheid.

Investeer nu!

Zonwerend glas is een slimme investering voor wie op zoek is naar comfort, energie-efficiëntie en bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Ontdek de vele voordelen en transformeer jouw ruimte met onze glasoplossingen op maat. We zijn benieuwd naar jouw plannen. Contacteer ons vandaag voor een offerte.

Scroll naar boven