Interieurglas

Glas voor je interieur, op maat van jouw plannen

Bouw je aan een landelijke hoeve? Zoek je naar de finishing touch voor je klassieke woning? Of wil je een moderne uitstraling voor je gerenoveerde loft? Glas speelt een belangrijke rol in elk interieur. Van spatwanden en douchedeuren tot balustrades en glazen deuren, bij ons kan je terecht voor de meest uiteenlopende toepassingen van glas voor je interieur.

Glas voor je interieur in al zijn vormen

We nemen je graag mee op reis langs alle mogelijkheden die glas biedt voor je interieur. Voor elke toepassing in huis, vinden we de juiste oplossing. We zetten onze expertise in, om jouw wensen waar te maken. Of we verrassen je met een out of the box voorstel dat je verwachtingen overtreft.

Glazen douchewand | Glaswerken De Grom
Glas voor binnen - glazen deuren | Glaswerken De Grom

Glazen deuren

Glazen deuren zijn niet alleen stijlvol, ze zorgen ook voor meer licht in je leefruimte of in je kantoor. Daardoor lijkt de ruimte helderder en ruimer. Bovendien hou je visueel contact met de aangrenzende kamers, wat een gevoel van verbondenheid en openheid creëert.

Het is ook een veelzijdige keuze, want glazen deuren zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en stijlen. Denk aan schuifdeuren, scharnierdeuren, pivoterende deuren, …

Alle deuren worden vervaardigd uit hoogwaardig, gehard glas. Je kiest uit glas met een helder, mat, gezandstraald, … oppervlak. Een design met geometrische tekeningen? Een naam of nummer op je deur? Of een eigen ontwerp? Alles kan. 

Glas voor binnen - glazen douchewanden | Glaswerken De Grom

Glazen douchewand

Een glazen douchewand laten maken op  maat van jouw inloopdouche? Of je badkamer laten afwerken met onderhoudsvriendelijke glaswanden? Glas heeft al lang een plekje veroverd in de badkamer. Het is gebruiksvriendelijk, gemakkelijk in onderhoud en ideaal voor een plek waar je veel water gebruikt.

Gezandstraald glas of verzuurd glas zijn populaire keuzes voor douchedeuren en douchewanden. Het zorgt immers voor een vleugje privacy. Wil je een spat kleur in de badkamer? Dan kan je kiezen voor gelakt glas in een kleur naar keuze. Van opvallend fel tot rustgevend subtiel.

Glas voor binnen - glazen wand | Glaswerken De Grom

Glazen wand

Een glazen wand als afscheiding in je leefruimte, in je badkamer, of in kantoren en praktijkruimtes? Wanneer je houdt van transparantie en een open gevoel, is een glazen wand ideaal. Met glas maak je bovendien optimaal gebruik van het licht in je pand.

Onze glazen wanden bieden zoveel mogelijkheden dat ze altijd perfect aansluiten bij je interieur of bij de sfeer en huisstijl van je bedrijf. Denk aan eenvoudige heldere wanden, wanden in een stalen frame, wanden met matteerfolie, blindeerfolie, fotoprints, … 

Een wand hoeft ook niet altijd vast te zijn. Je kan ook kiezen voor paneelwanden, schuifwanden of vouwwanden. Of voor een glazen wand met een draaideur of een pivoterende deur.

Glazen spatwand keuken | Glaswerken De Grom

Glazen spatwand

Met een glazen spatwand achter de kookplaat of tegen de volledige achterwand van je keuken, geef je de ruimte een luxueuze uitstraling. Bovendien is glas in de keuken erg onderhoudsvriendelijk. Je bepaalt zelf de kleur en het design.

We zorgen voor een spatwand op maat met de nodige uitsparingen voor stopcontacten en lichtschakelaars. We meten de keukenwand op en snijden en slijpen het glas op maat in ons atelier.

Glas voor binnen - spiegel | Glaswerken De Grom

Spiegelglas op maat

Spiegels in de badkamer spreken voor zich, maar ook in andere ruimtes hebben ze hun plaats. Spiegels kunnen je ruimte vergroten en zorgen voor sfeer. Zo heeft een spiegel met een verweerde look een antieke uitstraling, terwijl een strakke en heldere spiegel eerder modern aanvoelt. Ook het frame en de afwerking bepalen de stijl van je spiegel.

Je kiest zelf de juiste vorm en afmetingen voor je interieur en wij zorgen voor een spiegel op maat. Of het nu gaat over een rechthoekige spiegel om een wand mee te bekleden, een ronde spiegel als eyecatcher in de hal of een origineel patroon van verschillende spiegels. 

Glas voor binnen - glazen wanden | Glaswerken De Grom

Akoestisch glas

Akoestisch glas of geluidswerend glas dempt geluid en maakt de ruimte rustiger. Ideaal voor binnenramen of voor kantoren waar discretie en rust belangrijk zijn. Akoestisch glas garandeert de privacy van confidentiële meetings en zorgt ervoor dat medewerkers zich beter kunnen concentreren. Geluidshinder van aangrenzende productiehallen, call centers of collega’s die overleggen wordt tot een minimum herleid.

Glas voor binnen - gelaagd glas | Glaswerken De Grom

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is niet alleen een functionele keuze, maar ook een stijlvolle toevoeging aan moderne woningen. Of je nu kiest voor gelaagd of gehard glas, beide varianten bieden extra stevigheid en bescherming. Veiligheidsglas is ideaal voor deuren, ramen, balustrades en andere toepassingen waar veiligheid en esthetiek hand in hand gaan.

Glas voor binnen - glazen balustrade | Glaswerken De Grom

Glazen balustrade

Glazen balustrades vormen een eigentijdse en stijlvolle toevoeging aan zowel moderne als klassieke architectuur. Ze bieden een ongehinderd zicht, waardoor natuurlijk licht vrij door de ruimte kan stromen. Zo krijg je een gevoel van openheid en ruimtelijkheid die elke omgeving visueel vergroot.

De combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt glazen balustrades ideaal voor balkons, trappen en terrassen. Bovendien voegen ze een vleugje verfijning toe aan het ontwerp, terwijl ze tegelijkertijd een veilige afscheiding bieden. Met glazen balustrades breng je een subtiele elegantie in je ruimte, waarin de grens tussen binnen en buiten moeiteloos vervaagt.

Een offerte voor glas voor je interieur?

Laat je inspireren door ons assortiment en vertel ons welk glas voor je interieur je nodig hebt. Wij zorgen voor een voorstel op maat van jouw project.

Scroll naar boven