Werken bij

Vacatures glashandel: aan de slag bij ons?

Bij Glaswerken De Grom houden we van ons vak. Glas zit bij ieder van ons in het hart. We vliegen er graag stevig in, maar altijd met de nodige bedachtzaamheid waar glas om vraagt. In ons hecht team werken we samen en helpen we elkaar om altijd beter te worden. Wil jij deel uitmaken van ons team? Als glazenmaker of in een andere rol?

Waarom werken bij Glaswerken De Grom?

Laat je expertise groeien

Ging je al eerder aan de slag met glas? Of is het volledig nieuw voor jou? We kijken waar je al in uitblinkt en waar je in kan groeien. We ondersteunen je met trainingen op de werkvloer en met externe opleidingen zodat je bijblijft in het vak. Omdat jouw expertise ook ons vooruit helpt.

Teamwork

Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van collega’s. Kwaliteit leveren is bij ons een team effort. Of je nu vastloopt met een bepaalde techniek of gewoon een paar extra handen of ogen nodig hebt: we staan hier klaar voor elkaar.

Zekerheid

Glaswerken De Grom is een gevestigde waarde en de meeste van onze medewerkers hebben hier een lange loopbaan. Zoek je een plek om thuis te komen? Kies dan voor de waarden en de continuïteit van een familiebedrijf.

Gezocht: vaardige handen

Heb je ervaring als glazenmaker? Of heb je goesting om het vak te leren? Bij Glaswerken De Grom kom je terecht in een vakkundig team. Met veel enthousiasme gaan we aan de slag met het mooiste materiaal dat er is: glas.  

Iets voor jou?

Solliciteren glashandel | Glaswerken De Grom

De vacature die je op het lijf geschreven staat niet gevonden? Maar wel overtuigd dat je bij ons past? Laat van je horen.

Scroll naar boven