Glas herstellen

Glas herstellen?

Is je beglazing kapot door een ongeluk? Ben je het slachtoffer van een inbraak? Of wordt je glas langzaam maar zeker ondoorzichtig door condensatie? Vervelend! We fiksen jouw glas daarom altijd zo snel mogelijk. We brengen de schade in kaart en zorgen voor een offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kan je snel weer verder.

Glas herstellen na glasbreuk

Glas herstellen, zoals een gebroken deurglas na een inbraak of een kapot venster door een verdwaalde bal, is belangrijk voor je veiligheid en je comfort. Het beschadigde glas moet zo snel mogelijk vervangen worden. Dat doen we door het kapotte glas voorzichtig te verwijderen, de opening op te meten en een nieuw stuk glas op maat te maken. Het nieuwe glas wordt professioneel geleverd en geplaatst zodat het opnieuw perfect aansluit.

Gecondenseerd glas vervangen

Zit er condens tussen de glasplaten van je dubbel glas? Die condens kan verschillende oorzaken hebben: slijtage of een kleine beschadiging van het glas bijvoorbeeld. In elk geval kan je dubbel glas niet herstellen. We vervangen het door nieuw dubbel glas van dezelfde of betere kwaliteit. Bij het plaatsen van de nieuwe glasplaat besteden we de nodige aandacht aan de afdichting, om gelijkaardige problemen in de toekomst te voorkomen.

Glas herstellen | Glaswerken De Grom

Klop aan bij de verzekering

Niet alleen glasbreuk, maar ook gecondenseerd glas is in veel gevallen gedekt door je brandverzekering. Contacteer dus zeker je makelaar om na te gaan wat voor jou van toepassing is. Zo beperk je de kosten van de herstelling.

Speciale herstellingen

Je antieke kast met glazen deuren, je binnendeur met figuurglas, je design salontafel met glazen tafelblad, … Ook die kunnen we in ere herstellen. We hebben een ruime stock van het meest uiteenlopende glas en snijden het voor jou in de gewenste vorm. Breng je kapotte stuk bij ons binnen en we brengen het opnieuw tot leven. Glas herstellen we altijd met de grootste precisie en met alle respect voor het materiaal.

Een offerte voor glas herstellen?

Op elke vraag over glas hebben we een antwoord. Zoek je een specialist in glas herstellen? We lijmen graag de scherven. Stuur ons je gegevens en alle nuttige informatie. Wij maken een offerte op maat voor je glaswerken.

Scroll naar boven