Gebroken glas

Glasbreuk herstellen? We vervangen je ruit
zo snel mogelijk.

Is er een venster gesneuveld tijdens een enthousiast spelletje voetbal? Of moet je een ruit vervangen na een inbraak of vandalisme? Of het nu gaat om een gebroken raam in je huis, een beschadigde ruit op kantoor of een kapotte glazen deur in je winkel, we staan klaar om elke glasbreuk te herstellen.  

Gebroken glas | Glaswerken De Grom

Glasbreuk herstellen: van inbraak tot stormschade

Een onverwachte glasbreuk komt nooit gelegen. Werd het glas in je ramen en deuren het doelwit van ongewenste indringers? Dan brengt dat de nodige veiligheidsrisico’s en heel wat emotionele stress met zich mee. Ook wanneer je glas beschadigd is door krachtige windstoten of rondvliegende voorwerpen, wil je de glasbreuk snel herstellen om de veiligheid te garanderen en verdere schade te voorkomen. Daarom zorgen we in zo’n gevallen voor een snelle oplossing.

Thermische glasbreuk

Ook glasbreuk door grote temperatuurverschillen tussen verschillende delen van een glazen oppervlak is mogelijk. Thermische stress kan ervoor zorgen dat glas in kleine stukjes uiteenvalt. Met thermisch gehard glas of dubbel glas met speciale lagen om temperatuurschommelingen op te vangen, verminder je dit risico. Wil je glas herstellen na een thermische glasbreuk? Of wil je meer weten over geschikte glasoplossingen om dit te voorkomen? Wij helpen je graag.

Glasbreuk verzekerd?

Een gebroken raam valt duidelijk onder de noemer ‘glasbreuk’ en zit bij de meeste mensen in hun brandverzekering. Wist je dat de schade die de glasscherven toebrengen ook vaak vergoed wordt? Bijvoorbeeld wanneer de scherven van een gebroken ruit je kostbare parketvloer beschadigden. Ga dus zeker na bij je verzekeringsexpert welke herstellingen worden vergoed.

Glas vervangen

Glaswerken De Grom zorgt ervoor dat je raam of je deur vakkundig gerepareerd wordt. Jij kiest of je gaat voor identiek glas of glas van betere kwaliteit om zo je stookkosten te verlagen of lawaai te verminderen. We geven je graag snel en deskundig advies.

Een offerte om glasbreuk te herstellen?

Op elke vraag over glas hebben we een antwoord. Zoek je een specialist in glasbreuk herstellen? We lijmen graag de scherven. Stuur ons je gegevens en alle nuttige informatie. Wij maken een offerte op maat voor je glaswerken.

Scroll naar boven