Over ons

Glashandel De Grom, krak in glas

Glaswerken en beglazing van hoogstaande kwaliteit, als familiebedrijf zijn we al bijna 70 jaar een vaste waarde in de glashandel. We leveren, bewerken en plaatsen hoogwaardige glasproducten. Met respect voor het product en oog voor detail. En vooral ook: mét resultaat.

Een glashandel met drie generaties expertise

Al bijna 70 jaar draait bij Glaswerken De Grom alles om de kunst van glasbewerking. Zaakvoerder Tom: “Het begon met mijn grootvader, die een atelier in Welle oprichtte. Hij maakte er prachtige spiegels en op maat gemaakte glasconstructies. Nu, drie generaties later houden we het ambacht nog altijd springlevend. Hoewel ons atelier inmiddels is verhuisd naar Erembodegem en uitgerust is met moderne machines, zijn de oude ambachtelijke toestellen nog altijd in gebruik. Zo koesteren we in onze glashandel de traditionele kennis en vaardigheden en brengen ze met trots naar vandaag.”

Onze mensen

We zijn ook trots op onze mensen. Stuk voor stuk vakmensen. Mannen en vrouwen die stevig kunnen werken, maar altijd met de nodige bedachtzaamheid waar glas om vraagt. Ze gaan voor jou aan de slag met de nodige skills en hebben de goesting om alles te leren over glas. In ons hecht team werken we samen en helpen we elkaar om altijd beter te worden.

Ook deel uitmaken van dit team? Dat kan!

Glashandel | Glaswerken De Grom

Waar je op kan rekenen

Partner in glas

We staan voor je klaar met duidelijk advies. Onze kracht zit in onze open en eerlijke samenwerking met onze klanten en partners. Bovendien werken we met een professioneel team met de nodige kennis en expertise.

Traditie meets vooruitgang

Al drie generaties lang is glas ons werk. We groeiden er mee op en we willen er elke dag nog verder in groeien. We combineren ons modern machinepark vandaag met ambachtelijke technieken om zo keer op keer ons beste werk te leveren.

Een uitzonderlijke verzameling glas

Als je het bij ons niet vindt, dan vind je het nergens. In onze opslagruimte staat heel wat glas. Ook zeldzame en oude soorten glas die je quasi nergens anders meer vindt. En we werken met leveranciers die ons de meest uiteenlopende glassoorten kunnen leveren.

Goede afspraken

We staan er voor je wanneer we dat beloven en de prijs op je definitieve offerte is ook de prijs die je betaalt. We houden je op de hoogte van de status van je project en onze klantendienst is altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

Samenwerken?

Glasbreuk? Isolerende beglazing? Glazen balustrade? Douchescherm? Of een spatwand uit glas? Op elke vraag over glas hebben we een gepast antwoord. Zoek je een glashandel voor je bouw- of verbouwplannen? We helpen je graag bij je project. Stuur ons je gegevens en alle nuttige informatie. Wij maken een offerte op maat voor je glaswerken.

Scroll naar boven