Vacuümglas

Vacuümglas, dun maar krachtig

Ben je op zoek naar een geavanceerde oplossing voor optimale isolatie zonder de esthetiek van je bestaande raamkaders te verliezen? Dan is vacuümglas het materiaal waar je naar op zoek bent. Met de isolatiewaarde van driedubbel glas en de dikte van enkel glas, biedt het glas een innovatieve oplossing voor het upgraden van je ramen. Iets voor jou?

Vacuümglas | Glaswerken De Grom

Waarom kiezen voor vacuümglas?

Dit glas is een opmerkelijke innovatie op het gebied van glastechnologie. Met een microscopisch dunne spouw van slechts 0,1 mm tussen twee glasbladen, biedt het een isolatiewaarde die vergelijkbaar is met driedubbel glas. Het dunne profiel maakt dit glas bijzonder geschikt voor renovaties waar behoud van originele raamkaders een prioriteit is.

De perfecte pasvorm voor bestaande raamkaders

Omdat vacuümglas zo dun is, kan het naadloos geïntegreerd worden in bestaande raamkaders. Hierdoor is het vervangen van oud enkel glas of verouderd dubbel glas een moeiteloze upgrade. Je geniet van de voordelen van moderne isolatie zonder structurele wijzigingen aan je ramen.

De juiste keuze voor jou?

Of vacuümglas de juiste keuze is voor jouw situatie hangt af van verschillende factoren. Denk aan de staat van je huidige ramen, je isolatiebehoeften en je budget. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste beslissing voor jouw woning.

Een offerte voor vacuümglas?

Wil je meer weten over de voordelen van vacuümglas en ontdekken of het de ideale oplossing is voor jouw ramen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies op maat.

Scroll naar boven